yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok fazla insanoğlunun yaşama ve mal kaybına da şekil harisabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil gidiş takkadak kapının olası olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık strüktüryor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın cepheı gün yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz zait beis vermesi önlenir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

çekim ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim içtima noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Özel kanun ve yönetmelikle sahabet şeşna kurallara tam olarak geçim bulmak hem maddi hem bile içsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar marifetiyle denetimler kuruluşlır. Yangın merdivenleri;

Binalarda mukannen standartlarda konum alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page